Bonacarte

Oblikovanje vizualne podobe Sodelovanje pri načrtovanju spletnega mesta Oblikovanje spletnega mesta Oblikovanje mobilnih aplikacij Oblikovanje Facebook aplikacij Oblikovanje tiskovin


"Launching soon" spletno mesto

Pred izidom spletne verzije aplikacije smo objavili "launching soon" spletno mesto, na kateri so se uporabniki lahko registrirali za beta dostop. Storitev Bonacarte je najprej obstajala kot mobilna aplikacija, zato smo s stop-motion animacijo in nekaj javascript triki skušali sporočiti, da "prihajamo tudi na večje zaslone".

Povezava do "launching soon" spletnega mesta

Spletna aplikacija Bonacarte

Spletna aplikacija Bonacarte je nadgradnja mobilnih aplikacij, razvitih na iOS, Symbian in Android platformi. Omogoča dva osnovna izpisa gostiln: na seznamu in na zemljevidu. Iskanje olajšuje obilica filtrov in bedži, ki jih gostilnam podeljujejo drugi uporabniki. Priljubljena funkcionalnost je (bil) tudi modul "vabilo na kosilo", ki je temeljil na globoki integraciji s Facebook platformo.

Povezava do spletnega mesta Bonacarte.si

Mobilne aplikacije Bonacarte

Zaradi specifičnih scenarijev uporabe (študentje so največkrat lačni "na poti"), smo se produkcije lotili v duhu sodobne oblikovalske paradigme "mobile first". Mobilno aplikacijo je preneslo več kot 10 tisoč študentov.


Promocijski materiali

Plakat